JS Facebook Likebox Slider

Zowel junioren als senioren, beginners of gevorden kunnen tennistraining volgen op de banen van TC De Burght. De trainingen worden verzorgd en gecoordineerd door Pascalle Druijts-Smeets. Pascalle heeft op hoog landelijk niveau gespeeld en heeft jarenlang ervaring als tennistrainser. Hierdoor kan zij beginners de eerste beginselen van het tennisspel bijbrengen en meer gevorderde spelers helpen hun niveau te verhogen. Zeker voor beginnende jeugdspelers is het bijzonder aan te raden om tennisles te nemen.

In de zomermaanden wordt buiten getraind, in de wintermaanden bestaat de mogelijkheid om training in een tennishal te volgen.

Bij TC De Burght trainen onze jeugdleden via het unieke Flex Tennis Training systeem. Trainen op de dagen die jou het beste uitkomen en zo vaak als je wil. Klik hier en lees er alles over. Klik hier om je aan te melden voor de Flex Training 2018. Meedoen aan Tenniskids Blauw op woensdagmiddag? Klik dan hier.

Let op: iedereen die tennislessen volgt, dient lid te zijn te zijn van TC De Burght!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

 

 

 

 

 

Login

Tweets

TCDeBurght Vanavond om 18.30 uur gaat de Ladies Night weer van start!
TCDeBurght In samenwerking met onze vrienden van TC De Hazendans bieden wij onze leden dit jaar de gelegenheid om Roland Garro… https://t.co/6TxUjR7uIe
TCDeBurght Vanmiddag worden vanaf 12 uur de finales van de clubkampioenschappen dubbels gespeeld. Om 12 uur de finale damesdub… https://t.co/OwqkHQKfjZ
Go to top