JS Facebook Likebox Slider

Tennisclub De Burght is een actieve en bloeiende tennisclub gelegen op de grens van de Maastrichtse wijken Heer en Scharn. De Burght heeft ruim 400 leden, waaronder een groot aantal enthousiaste jeugdleden. Hiermee zijn we de grootste tennisvereniging van Maastricht Oost. De Burght is opgericht in 1980 en was lange tijd gevestigd rondom het fraai gerestaureerde kasteel De Burght, waar de club ook haar naam aan ontleend. In 2002 verhuisde de vereniging naar Sportpark Mulder. De Burght beschikt over negen uitstekende gravelbanen waardoor er bijna altijd wel een baan vrij is om te tennissen. Ook is er een miniveld en een oefenmuur. De gezellige kantine is gedurende het tennisseizoen dagelijks geopend. 

De Burght biedt zowel voor de recreatieve als wedstrijdtennissers alle mogelijkheden: naast landelijke en districtscompetities, clubkampioenschappen en het Plus Schriever Open Burght Toernooi worden er allerlei recreatieve toernooien georganiseerd zoals het openings- en slottoernooi, het invitatietoernooi en het Plus Starren junior-senior toernooi. Iedere dinsdagochtend vindt de Ladies’ Morning plaats, op woensdagochtend is er een 45+ instuif, woensdagavond is het Ladies Night en op donderdagavond meten de heren hun krachten tijdens de Herenavond.

Ook voor jeugdleden worden er allerlei activiteiten georganiseerd. De jongste leden kunnen meedoen aan de World Tour Rood en Oranje, de oudere jeugdleden aan de World Tour Groen of de landelijke en districtscompetities op zaterdag en zondag. Hiernaast worden nog veel andere activiteiten georganiseerd zoals de clubkampioenschappen, het openings- en slottoernooi, het Spek en Ei toernooi en het Junior-Senior toernooi.

De tennislessen worden verzorgd en gecoördineerd door Pascalle Smeets-Druijts. Pascalle is een ervaren trainster die zelf op hoog, landelijk niveau gespeeld heeft. Het nemen van tennislessen is mogelijk voor zowel junioren als senioren, overdag en ’s avonds. Ook zijn er mogelijkheden om wintertraining te volgen.

Kortom, Tennisclub De Burght heeft voor iedereen iets te bieden: junior, senior, recreatie of prestatie.
U bent van harte welkom op ons park!

 

Login

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over TC De Burght?
Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief!
Please wait

Tweets

TCDeBurght Vanavond om 18.30 uur gaat de Ladies Night weer van start!
TCDeBurght In samenwerking met onze vrienden van TC De Hazendans bieden wij onze leden dit jaar de gelegenheid om Roland Garro… https://t.co/6TxUjR7uIe
TCDeBurght Vanmiddag worden vanaf 12 uur de finales van de clubkampioenschappen dubbels gespeeld. Om 12 uur de finale damesdub… https://t.co/OwqkHQKfjZ
Go to top